Wat een gezelligheid vanmorgen in onze voormalige timmerfabriek! cheap mlb jerseys De kinderen van groep 3c van? De Telgenkamp? ?in Hengelo? kwamen gezellig ‘kersttimmeren’ en cheap mlb jerseys werden geholpen cheap mlb jerseys door een aantal van onze oud-medewerkers. De komende week komen nog groep 6b cheap mlb jerseys van De Zwaluw (Markelo), groep 3/4 van De Marcellinus (Boekelo) en groep 6 van de Heeckerenschool in Goor. De leerlingen maken een kerstboompje of een San Francisco 49ers Jerseys vogelhuisje uit hout en timmeren de onderdelen zelf in elkaar.

Lucas Haafkes, directeur, is enorme voorstander van het promoten van techniek vanaf de basisschool: “Er is op voor dit moment Using veel te weinig ruimte voor techniek en creativiteit in het basisonderwijs en dat is eeuwig zonde voor hun ontwikkeling. Werken met de handjes is prachtig en dat willen wij graag макулатуры stimuleren.”

De basisschoolkinderen hebben een gezellige en creatieve ochtend Skiing en mogen hun timmerwerkje uiteraard mee Nieuwbouw naar huis nemen.